Legutóbbi vendégünk és egyben az év utolsó rendezvénye a G. Fodor Gábor politikai elemzővel, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójával folytatott beszélgetőestünk volt. Különösen is érdekfeszítő volt a beszélgetés és közös gondolkodás az aktuális politikai helyzetről, illetve a politika működéséről, nagyon sok kérdés merült föl az utóbbi hetek eseményei és az előttünk álló kormányzati ciklus kihívásai kapcsán. A másfél-órás beszélgetést követően vendégünkkel asztal köré ülve még hosszan beszélgettünk, illetve kisebb körökben is, igazi kávéházi hangulat keretében. Várunk mindenkit majd a jövő évi rendezvényeinkre is!

Meghívó a Szentendrei Konzervatív Esték Klub

Szükség van-e politikai konszolidációra?

című rendezvényére, melynek vendége

 G. Fodor Gábor

a Századvég stratégiai igazgatója

A Fidesz-KDNP pártszövetség megnyerte az idei harmadik választást is, méghozzá nem várt fölénnyel. Mégis az önkormányzati választások óta eltelt rövid idő alatt olyan látványos botlásokba futott bele a jobboldali Kormányzat és politikai oldal, melyek nem egy nyertes, egy hatalmában megerősödött erő képét mutatják. Mi lehet ennek az oka és vajon meddig tart még ez a folyamat? Szükséges és lehetséges-e ebben a környezetben a választások előtti időszakban várt vagy remélt politikai konszolidáció? Ezen kérdésekről, a következő választásra való felkészülési idő alatt várható belpolitikai forgatókönyvekről és a külföldi kritikákról fogunk beszélgetni a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatójával, G. Fodor Gáborral.

Időpont:               2014. december 17. szerda 18:30 óra

Helyszín:             Silhouette Café (Szentendre, Ady Endre utca 6.)

Az előadás előtt és után a helyszínen az étterem szolgáltatásaiból mindenkinek lehetőség lesz igénye szerint fogyasztani, hiszen várjuk Önöket és kedves családjukat a hivatalos program utáni kötetlen beszélgetésre is!

Sok szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkre!

a Szentendrei Konzervatív Esték Klub szervezőcsapata