SZEKE Műhely

A SZEKE Műhely egy olyan szellemi alkotó közösség kíván lenni, amely elemzi a város stratégiai céljait, gazdasági, városvezetési és működési állapotát, illetve külső szakértőként az elérni kívánt állapot leírását, az oda vezető utat adja meg.

A SZEKE Műhely a Szentendrei Konzervatív Esték Klub értékein és közösségén alapul és annak mentén működik, tehát azzal világnézetében és szerepében is azonos. Ezen belül tehát az aktív közösségi és közéleti tevékenység és érdeklődés, a hagyományok tisztelete, a becsület, büszkeség, bátorság, a konzervatívizmus és mindenkor a közjóért való elköteleződés mellett teszi le a voksát. Ezen világnézet és az ezen világnézet szerint cselekvő szentendrei közösség mellett elkötelezett; nyilvános működésű, de zárt társaság.

A SZEKE Műhely célja, hogy a város irányításához szellemi bázisával mindenkor hozzájáruljon, program alkotó és a megvalósítást elemző szellemi háttér legyen, amely segíti az ezen értékrend szerinti mindenkori jobboldali városvezetést.

A SZEKE műhelymunka rövidtávú célja, hogy Szentendre Város jobboldali vezetése és jobboldali közössége a 2014-ben kezdődő ciklus indulásakor rendelkezzen olyan programmal, amely a városi stratégia megvalósításához az eddiginél hatékonyabb szervezeti és működési környezetet teremt és útmutatót kínál. A munkacsoport olyan elkötelezett, konzervatív értékeket magukénak valló szakértőkből áll, akik jelentős tapasztalattal rendelkeznek hasonló nagyságrendű szervezetek működési rendszerének kialakításában, továbbá rendelkeznek helyismerettel, ami a működési rendszer helyi sajátosságokhoz történő illesztésének záloga.

A SZEKE Műhely munkája során a város működésének egyes szegmenseiről átfogó képet alkot, elemzi a jelen állapotokat és a tapasztalatokat összegezve felvázolja egy új működési rend jellegzetességeit, sikertényezőit. A munka során a cél a városvezetés számára használható anyag alkotása, valamint hogy ennek mentén a város közössége számára is világos jövőképet vázoljunk fel.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: