Meghívó a Szentendrei Konzervatív Esték Klub

Szentendre jövője

című rendezvényére, melynek vendége

Verseghi-Nagy Miklós polgármesterjelölt

Időpont:              2014. szeptember 10. szerda 18:30 óra

Helyszín:             Silhouette Café (Szentendre, Ady Endre utca 6.)

Mint bizonyára már mindenkihez eljutott a híre, szervezőtársunk, a SZEKE Műhely vezetője, Verseghi-Nagy Miklós kapott felkérést arra, hogy a polgári jobboldal, a Fidesz-KDNP színeiben polgármesterjelöltként induljon az őszi szentendrei önkormányzati választáson.

Miklós barátunk eddigi pályáját a gazdasági élet különböző felsővezetői megbízatásai, társadalmi szolgálat és a Semmelweis Egyetem igazgatása töltötte ki, melyről honlapján, a versghi.hu oldalon bővebb információk is megtalálhatóak. De hogy mi vezette őt arra, hogy a városvezetői székre pályázzon és főleg, hogy milyen tervekkel vág neki az előtte álló 5 évnek, erről fogunk vele beszélgetni a következő beszélgető estünkön.

Mivel ez napjaink Szentendréjének az egyik legfontosabb témája, így méltán számítunk nagy érdeklődésre, ezért kérjük Önöket, hogy honlapunkon előzetesen regisztrálják részvételi szándékukat az alábbi űrlapon, hogy mindenkinek helyet tudjunk biztosítani!

Az előadás előtt és után a helyszínen az étterem kínálatából önköltséges alapon, mindenkinek igénye szerint lehetősége lesz magának ételt-italt rendelnie.

Nagy szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkre!

a Szentendrei Konzervatív Esték Klub szervezőcsapata