Várunk szeretettel mindenkit az idei évi Krumpliebéd rendezvényünkre december 10-én a Központi ebédlőbe (Bajcsy-Zsilinszky u.6.)!

A rendezvény alapelve Tolonics Gyula barátunk által lefektetett hagyományokat követve idén is az, hogy aki eljön hozzánk ebédelni, az az egyébként a vasárnapi adventi ebédjére szánt összeget dobja be a gyűjtőperselybe, amivel más rászorulókon tud segíteni, hogy az ő ünnepük is teljesebb legyen. És amíg ez a lemondás a megajándékozottaknál örömet és segítséget jelent, aközben a felajánló szentendrei családok is gazdagodnak a közösségben töltött ebédelés örömével és az önzetlenség lelki gyümölcseivel.

Idén két szentendrei gyermeknek és családjuknak gyűjtünk az ebéd alkalmával a Szentendrei Karitász bevonásával. Mindkét fiatal nehéz betegséggel küzd, egyikük SMA-val született, a másik fiatal pedig oxigénhiánnyal és az őt nevelő családoknak minden erejükre szükségük van az ő betegségük kezelésére, illetve az azzal együtt történő családi élet megszervezésére. Az ő történetüket az alábbi videóban ismerhetik meg:

Várunk tehát mindenkit nagy szeretettel vasárnap a központi menzán 11:00 és 14:00 óra között bármikor.

Az ebéd héjában főtt krumpli vajjal és sóval és meleg tea. De természetesen bárki hozhat magával kiegészítőt az ebédhez, ami csak jól esik, vagy amivel másokat kínálni szeretne.

Az esemény nyilvános, szabadon látogatható, regisztrálni nem szükséges és bárkit örömmel fogadunk!