2023. június 10. tartjuk az idei Polgári Pikniket, más néven a Szentendrei Juniálist.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt a szentendrei és dunakanyari polgári közösség közös szabadtéri piknikjére, melyet a hagyományokhoz híven idén is a Pap-szigeten, a kempingben rendezünk meg!
Célunk idén is az, hogy kötetlen formában tudjunk találkozni egymással, közben finom ételekkel is jól lakjunk, koccintsunk egymással, és közben közösen értékeljük a magunk mögött hagyott politikai évadot és beszéljük meg közösségünk közös ügyeit. Mindezt egy kellemes nyári estén.
 
A közös piknikezés, eszmecsere és együttlét mellett idén Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt is köszönhetjük majd vendégeink között, aki kiselőadást fog tartani nekünk a zavaros világpolitikai eseményekről és történésekről illetve a vele történő személyes beszélgetésre is lehetőségetek lesz.
Továbbá szintén velünk piknikezik majd térségünk országgyűlési képviselője, Vitályos Eszter is, így vele is tudtok személyesen is találkozni.
 
Bográcsos vacsorával és jó hideg sörrel készülünk számotokra, valamint ásványvízzel, asztalokkal, padokkal, ping-pong lehetőséggel, így magatokkal hoznotok nem kell semmit. Viszont kedvetek és igényetek szerint hozhattok magatokkal kis süteményt vagy egyéb italokat az uzsonnára vagy a vacsora kiegészítésére, illetve pokrócot, szúnyogriasztót, bármit, aminek szükségét érzitek!
 
A rendezvény tehát június 10-én, szombaton délután/este lesz. Programterv:
16:00  –  kapunyitás, érkezés, piknik, pingpong, sörcsap, stb.
17:00  –  Vitályos Eszter köszöntője
18:00  –  Nógrádi György kiselőadása és utána kérdések
20:00  –  vacsora, koccintás, zene és beszélgetés kifulladásig
22:30  –  záróra

 
A belépés díjmentes és vendégeink vagytok a vacsorára, sörre, viszont kérjük, hogy regisztráljatok előzetesen, hogy a létszámnak megfelelően tudjunk készülni!
Regisztrációhoz klikkeljetek ide!
 
Várunk mindenkit családostul, barátostul és nagy szeretettel!
 
A SZEKE szervezői:
Petricskó Zoltán, Pintér Ádám, Török Balázs