Május 22-én Pesty László, producer, médiaszakember, a Pesty Fekete Doboz készítője volt a Szentendrei Konzervatív Esték Klub vendége. Előbb megnéztük a Megsebzett ünnep című rövid dokumentumfilmjét a 2006. október 23-ai eseményekről, majd rövid előadásában emlékezett vissza a rendszerváltást megelőző időszak eseményeire a saját szemszögéből mesélve. A munkásságának elmúlt két évtizedes rövid beszámolója után pedig beszélgetés indult meg a film és az elhangzottak alapján.

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a részvételt és reméljük találkozunk legközelebb is!

MEGHÍVÓ

pesty

Az est címe: A 2006. októberi események, és annak hatása a médiára.

Előadó: Pesty László a Pesty Fekete Doboz producere, rendezője, médiaszakember

A rendszerváltást megörökítő dokumentumfilmek, a Pesty Fekete Doboz, különböző televíziós műsorok vagy akár Tarlós István 2006-os kampánya lehetnek azok, ahonnan legtöbben megismerhették vendégünket és több évtizedes munkásságát. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Pesty László a rendszerváltás eseményeit és az 1990-től formálódó médiát kívül-belül ismeri, annak erényeit és hiányait egyaránt, amelyről tőle részletesebben is fogunk hallani. Számos rendkívül népszerű filmje közül az est elején megnézzük a

Megsebzett ünnep

című alkotását, amely a 2006. október 23-ai eseményekkel foglalkozik. A film után rövid előadással, majd a téma körül felmerülő kérdések, felvetések alapján kötetlen beszélgetéssel folytatjuk az estét.

Időpont:             2013. május 22. szerda 18:30 óra

Helyszín:           Silhouette Café (Szentendre, Ady Endre utca 6.)

Az előadás előtt és után a helyszínen az étterem kínálatából önköltséges alapon, mindenkinek igénye szerint lehetősége lesz magának ételt-italt rendelni. Nagy szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkre!

a Szentendrei Konzervatív Esték Klub szervező csapata