A Békemeneten készült fényképeink (külön köszönettel Tóth András barátunknak):


Meghívó:

Ismét közös buszos utazást szervezünk a szentendrei polgári jobboldal számára a március 15-ei Békemeneten való csoportos részvételre, amelyre szeretettel hívunk és várunk benneteket és barátaitokat, családtagjaitokat is természetesen!

Csoportunkat Vitályos Eszter országgyűlési képviselőnk fogja vezetni, együtt indulunk majd buszokkal szokás szerint a szentendrei nagyparkolóból és oda is érkezünk majd vissza. (Pontos utazási időpontról később fogunk adni tájékoztatást.)

Akik nem busszal utaznak majd be velünk a Békemenetre, azok is fognak tudni csatlakozni a szentendrei csoporthoz a helyszínen, így akár minden pilis-dunakanyari barátainkkal, csoportokkal karöltve, a térséget együtt képviselve haladhatunk majd.

A csoportos buszos részvételre itt tudtok regisztrálni:
Regisztráció a Békemenet buszra

Kérünk, hogy március 8-ig legyetek kedvesek megtenni a regisztrációt! Ha pedig valami közbejön, lemondási szándékotokat mihamarabb jelezzétek felénk!

Aki a helyszínen szeretne csatlakozni majd, a csoportos kapcsolattartás érdekében itt legyen kedves regisztrálni: Helyszíni csatlakozás

Az elmúlt hét szomorú háborús történései fényében a mostani Békemenet értelmezési tartománya még nagyobbra bővült. Egyszerre állunk ki hazánk szabadsága, békés és szuverén fejlődése mellett és állunk ki az európai békéért, a kontinens békés jövője mellett!

Legyünk minél többen, hogy ezzel fejezzük ki nemzetünk egységét, szabadság- és békevágyát!

Várunk szeretettel mindenkit!