Az idei húsvéti ünnep másképp alakul, mint szokott általában, de az adományozási tevékenységet a megváltozott körülmények között is igyekeztünk fenntartani és a Petricskó család (Zoli, Gabi, Marci) hatalmas szervező és logisztikai munkájával a sok-sok tőletek származó adomány idén is eljutott a szentendrei rászoruló családokhoz, idősekhez.

Talán e különleges időszakban még a megszokottnál is nagyobb hatású ajándékká változtak adományaitok, hiszen sokan most még nehezebben tudnak csak hozzájutni az élelmiszerekhez. Kesztyűben és maszkban zajlott a vásárlás és a csomagok összeállítása is, illetve az átadás is a most megkövetelt távolságtartással zajlott, hogy ne kerüljön veszélybe senki sem, főleg az idősek ne, de a lényeg, hogy a csomagoknak nagyon örültek mindenhol. A csomagokban pedig volt sok fontos és sok ünnepi ajándék, tisztító és fertőtlenítő szerek, tisztálkodó csomagok, konzervek, sajt, sonka, tojás, kalács, kolbász, vaj, olaj, torma, ételízesítő, kakaó, kávé, csokoládé, nápolyi, nutella, lekvárok, müzli, ketchup, majonéz, szörp és rizs. Hogy húsvét során az ünnepi asztal a nehéz sorsúaknak is tényleg ünnepivé tudjon válni és örömet okozzon számukra.

Még egyszer köszönjük a támogatásaitokat és mivel a vírusveszély és annak következményei még mindig nincsenek múlóban, így húsvét után is tervezünk karitatív tevékenységet folytatni, melyhez továbbra is várjuk nagylelkű pénzadomány felajánlásaitokat! Ezzel kapcsolatban keressétek Petricskó Zolit: +36 20 464 3193

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk számotokra!