Január 16-án este Gajdics Ottó szerkesztő, újságíró, polgári gondolkodó, publicista volt a Szentendrei Konzervatív esték vendége.

Régóta látható, hogy a SZEKE közösségének új, friss megközelítései szükségesek az előremutató társadalmi vitákhoz, ehhez pedig hiteles emberek, hiteles véleményére van szükség, amik mentén a közös gondolkodás elindulhat. Gajdics Ottó magával ragadó őszintesége és politikai látásmódja ezúttal is remek hangulatú estét teremtett a szentendrei konzervatív közösség számára, amelyen az előadásokat követően számos, a napi politikában fellelhető, és az embereket joggal foglalkoztató kérdés is felmerült.

Gajdics Ottó elmondta, nincs ok csüggedésre addig, amíg az ilyen közösségek, mint a SZEKE aktívan részt vállalnak a városépítő munkában, és tevőlegesen is fellépnek az értekeink védelmében. Szerinte a 2022-vel kapcsolatos aggályokat csak így lehet eloszlatni, ott pedig majd bebizonyosodik, hogy a baloldali rágalmazás nem vezet eredményre.

Köszönjük minden részvevőnek, támogatónak és vendégnek, hogy eljött, a SZEKE Klub pedig tovább folytatja a közzösségépítő munkát!