Kedves SZEKE tagok és támogatók!

Az ünnepek végeztével hálás szívvel számolunk be róla, hogy Nektek is köszönhetően az elmúlt évek legnagyobb adománycsomagját sikerült szétosztanunk a rászorulók között.

Közel egymillió forint értékben gyűjtöttünk, melyből körülbelül félmillió forintot a szentendrei Karitász támogatására fordítottunk tűzifa vásárlás céljából. Több százezer jutott tartós élelmiszerekre és tisztálkodószerekre. A csomagok egyenként 25 kg-osak voltak és a következőket tartalmazták: étolaj, szörp, erőleves kocka, ételízesítő, csokoládé, szaloncukor, nutella, egy- egy diós és mákos bejgli, pudingpor, margarin, tartós tej, kakaó, mézes cukorka- édességek, lekvárok, konzervek- (halászlé, töltött káposzta, rakott káposzta, őszibarack, haltermékek) majonéz, ketchup, darált mák-dió, virsli, rúd párizsi, tömb sajt, kolbász, sonka rúd, májas, zabpehely, méz, fogkrém, tusfürdő, mosószer, burgonya, mandarin, narancs.

Hála Istennek lehetőségünk volt külön vásárolni a cukorbetegeknek és a súlyos betegségben szenvedőknek.

Köszönjük a szentendrei piac termelőinek a támogatást és az adományokat, a piacfelügyelőnek, Rebelles Sándornak pedig a segítséget. Végül még egyszer mindenkinek, aki adományával támogatta kezdeményezésünket.

Ez az ünnep megmutatta, hogy igazi közösség vagyunk hitben és szeretetben, bőségben és szükségben egyaránt.