Kedves Barátaink!

A SZEKE, mint minden évben, az idei adventben is megpróbál segítséget nyújtani a szentendrei rászorulóknak.

Sajnos egyre több család és idős került fel a támogatandók listájára. Nehéz lenne mérlegelni, és nem is szeretnénk, ezért mindenkin próbálunk segíteni. Mindenkin, aki megkeres bennünket.

Amikor belép az ember egy kis hajlékba, látván a körülményeket, szomorúság járja át a lelkét. Az ember szíve elszorul egy-egy idős betegen láttán, akinek nincs hozzátartozója, vagy egy reményvesztett édesanyán, aki több gyermekét próbálja felnevelni, de ajándékra már nem telik. Aztán megjelenik a mosoly és a remény az arcukon, hogy még gondolt rájuk valaki. Átölelnek és a hála sugárzik a tekintetükből. Leírhatatlan, lélekemelő az az érzés, amikor az ember átéli mindezt.

Sok kis dologgal lehet örömet okozni. Köszönhetően nektek, mi így tudunk segíteni. Nekünk kis dolognak tűnik, de nekik hatalmas ajándék. Ezért szervezzük minden évben az adománygyűjtést, hogy átélhessék azt az örömöt, amely nekünk oly természetesnek tűnik. Adományaitokból, mint minden alkalommal, tartós élelmiszert, gyógyszert, tisztálkodószereket stb. vásárolunk, melyeket csomagolunk és eljuttatunk a nagycsaládosoknak, az egyedülálló nyugdíjasoknak és a betegeknek.

Köszönjük, ha pénzadományaitokkal tudjátok támogatni erőfeszítéseinket!  

Elérhetőségeink:
Petricskó Zoltán 
zoltanpetricsko@gmail.com 
+36 20 464 3293