Csizmadia Norbert nagyon izgalmas és jövőbe tekintő előadásán készült képeink:


Kedves Barátaink!

Szeretettel hívunk és várunk benneteket következő előadóestünkre, melynek címe:

Geopillanat

Meghívott vendégünk Csizmadia Norbert, geográfus, geoökonómiai szakértő, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány elnöke, a Nemzetgazdasági Minisztérium volt államtitkára és a Nemzeti Bank volt gazdaságstratégiai ügyvezető igazgatója, akivel kutatási területéről, a világgazdaság folyamatairól és nemzetünk gazdaság kilátásairól fogunk beszélgetni.

A globalizáció előrehaladásával és a robbanásszerű technológiai fejlődés révén nehezen kibogozható folyamatok befolyásolják jövőnket. A nemzetgazdaságok szerepét egyre több területen transznacionális szervezetek veszik át, melyeknek gazdasági ereje és szerepe országokéval vetekszik vagy haladja meg azokét. Az emberek, közösségek és nemzetek együttműködése az új technológiákra alapozva minden korábbitól eltérő módon alakul át. Leomlóban vannak a megszokott társadalmi struktúrák, a városok határai, a vidéki környezet szerepe, a kultúrák közötti határok. Ezen folyamatot boncolja majd az előadás és arra is keresi a választ, hogy mitől jó hely egy jó hely.
Vendégünk legutóbbi e témák taglalásával foglalkozó Geopillanat című könyve az év elején a Libri top100-as listájába is bekerült.

Várunk szeretettel mindnyájatokat november 23-án este, csütörtökön 18:30 órakor tartandó előadóestünkre! Rendezvényünket szokás szerint az Offline Centerben tartjuk (Ady Endre út 16., volt Rodin). Az érdekfeszítő előadáshoz várjuk a ti kérdéseiteket is!

A megfelelő számú ülőhely előkészítése érdekében kérünk, hogy legyetek kedvesek regisztrálni ingyenes összejövetelünkre a következő linken:

REGISZTRÁCIÓ

{DB280AC7-1EBB-4004-9E60-4EC46F8887A6}