Idén a szokásosnál több ember érkezett az adventi krumpliebédre, bár krumpli már nem jutott mindenkinek, jövőre reméljük még nagyobb létszámban töltjük együtt az egyik adventi vasárnapot, mi pedig ígérjük, hogy krumpliból sem lesz hiány!

Köszönjük szépen minden kedves résztvevőnek, aki el tudta fogadni meghívásunkat ! Nagyon jó volt találkozni, együtt ebédelni és nagyon jó volt megtapasztalni ezt a nagy segítő szándékot, mely az adományokban megmutatkozott! Köszönjük szépen, első sorban a megsegítettek nevében az önzetlenséget!

A közös ebédünk eredményeképpen 440.000 Ft-ot tudtunk fele-fele részben átadni a szentendrei Karitászanak és a szentendrei Máltai Szeretetszolgálatnak, mely adományt tűzifa vásárlására és a nehéz sorsú családok gyermekei számára karácsonyi ünnepi ajándékprogram megszervezésére, valamint szegény gyermekek táboroztatására fogják fordítani a segélyszervezetek.

Továbbá az ebéd eredménye sok jóízű beszélgetés, sok mosoly és egy nagyszerű közös program, valamint bízunk benne, hogy a vajas krumpli és tea is ízlett! 🙂

Köszönjük György atyának, hogy elmondta asztali áldását nekünk és megemlékezett kedves jóbarátunkról, e hagyomány elindítójáról, Tolonics Gyuláról is!